Hayat TV: Zvijezda možeš biti ti 5

Autor: Aldina Brdarić | 05. 12. 2012 - 11:21 | 0 komentara

Hayat TV: Zvijezda možeš biti ti 5

Ovoga petka, trenutno najveći televizijski projekt show Zvijezda možeš biti ti gledat ćete iz velikog studija A Hayat TV-a.

Proteklog petka učesnici pete sezone showa ZMBT posljednji put su pokazali šta znaju pred žirijem. Došlo je vrijeme da se otvore vrata i za publiku, tako da će već ovoga petka šest dama i devetnaest muškaraca stati na veliku scenu studija A i zapjevati uživo pred publikom, prvi put ove sezone. Ovo znači da i gledatelji od 7. decembra mogu uživo pratiti show kao publika u studiju A. Ulaznice su u prodaji na sljedećim prodajnim mjestima: službeni ulaz Hayat TV-a (Wog centar) i prodavnica BEBA Kids (Ferhadija 21, Sarajevo).

Od 7. decembra gledatelji svoje omiljene učesnike mogu bodriti direktno u studiju A Hayat TV-a, a učesnici će prvi put zapjevati pred mnogobrojnom publikom i vjernim fanovima te tako pokazati ono što najbolje znaju. Svi imaju isti cilj: prvim nastupom uživo pred publikom zasjeniti svoje prethodne nastupe. Jasno je da show, osim prostora za edukaciju i takmičarski duh, učesnicima pruža i jedno potpuno novo iskustvo, kvalitetan prostor za muzičko usavršavanje i jedinstvenu priliku da prvi put zapjevaju pred mnogobrojnom publikom.

Hayat TV je i ovog puta pokazala da može da odgovori zahtjevnim projektima u vlastitoj produkciji. Četiri voditelja i dvadeset i pet učesnika u petak će se gledateljima ispred malih ekrana, ali i publici u studiju tokom showa, javljati iz osam studija i s velike scene studija A Hayat TV-a. Učesnici će prvi put ove sezone pjevati pred publikom uživo, ali i nastupati na velikoj i raskošnoj sceni studija A. ZMBT kao show provjereno kvalitetnog formata i ove sezone gledateljima ispred malih ekrana, ali i publici u studiju A nudi odličnu zabavu petkom navečer.

Ne zaboravite glasati za svog favorita, jer već nekoliko sedmica upravo visok televoting spašava pojedine učesnike od napuštanja showa. Ukupan poredak stalno se mijenja, a o tome ko će napustiti show uveliko odlučuje publika i glasovi koje fanovi daju svojim favoritima. Kandidati su spremni, a u spremnost publike Hayat TV nikad nije ni sumnjao.

KOMENTARI
OSTALE VIJESTI
Čast svakom, veresija nikom

Čast svakom, veresija nikom

Čestitka ili otvoreno pismo Dine Merlina Zdravku Čoliću

Fatmir Sulejmani je Prvi glas sevdaha

Fatmir Sulejmani je Prvi glas sevdaha

Pobjednika prvog izdanja showa Prvi glas sevdaha očekuje snimanje albuma u produkciji TV1 i Art kuće sevdaha

Finale Prvog glasa sevdaha večeras na TV1

Finale Prvog glasa sevdaha večeras na TV1

Sav prihod namjenjen porodici Safeta i Sanele Ćosić iz Topčić Polja koji su u poplavama izgubili svoj dom

Posljednje četvrtfinale Prvog glasa sevdaha

Posljednje četvrtfinale Prvog glasa sevdaha

Za vikend na TV1 i Mreži posljednja četvrtfinala emisija showa Prvi glas sevdaha, gosti Bahrija Hadžialić i Vesna Hadžić

Poslednja sezona

Poslednja sezona "Game of Thrones" biće prikazana 2019. godine

HBO je službeno potvrdio da poslednja sezona serije "Game of Thrones" neće biti emitovana do 2019. godine.

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Facebookova usluga za streamanje Watch nedavno je objavila da stvara posebnu sekciju koja će sadržavati najnovije vijesti iz svijeta.

 

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu "Mom and Dad"

Netflix je pripremio još jedno odlično filmsko ostvarenje za svoje gledaoce, a ovaj put je reč o hororu "Mom and Dad"