Hayat TV: Zvijezda možeš biti ti 5

Autor: Aldina Brdarić | 05. 12. 2012 - 11:21 | 0 komentara

Hayat TV: Zvijezda možeš biti ti 5

Ovoga petka, trenutno najveći televizijski projekt show Zvijezda možeš biti ti gledat ćete iz velikog studija A Hayat TV-a.

Proteklog petka učesnici pete sezone showa ZMBT posljednji put su pokazali šta znaju pred žirijem. Došlo je vrijeme da se otvore vrata i za publiku, tako da će već ovoga petka šest dama i devetnaest muškaraca stati na veliku scenu studija A i zapjevati uživo pred publikom, prvi put ove sezone. Ovo znači da i gledatelji od 7. decembra mogu uživo pratiti show kao publika u studiju A. Ulaznice su u prodaji na sljedećim prodajnim mjestima: službeni ulaz Hayat TV-a (Wog centar) i prodavnica BEBA Kids (Ferhadija 21, Sarajevo).

Od 7. decembra gledatelji svoje omiljene učesnike mogu bodriti direktno u studiju A Hayat TV-a, a učesnici će prvi put zapjevati pred mnogobrojnom publikom i vjernim fanovima te tako pokazati ono što najbolje znaju. Svi imaju isti cilj: prvim nastupom uživo pred publikom zasjeniti svoje prethodne nastupe. Jasno je da show, osim prostora za edukaciju i takmičarski duh, učesnicima pruža i jedno potpuno novo iskustvo, kvalitetan prostor za muzičko usavršavanje i jedinstvenu priliku da prvi put zapjevaju pred mnogobrojnom publikom.

Hayat TV je i ovog puta pokazala da može da odgovori zahtjevnim projektima u vlastitoj produkciji. Četiri voditelja i dvadeset i pet učesnika u petak će se gledateljima ispred malih ekrana, ali i publici u studiju tokom showa, javljati iz osam studija i s velike scene studija A Hayat TV-a. Učesnici će prvi put ove sezone pjevati pred publikom uživo, ali i nastupati na velikoj i raskošnoj sceni studija A. ZMBT kao show provjereno kvalitetnog formata i ove sezone gledateljima ispred malih ekrana, ali i publici u studiju A nudi odličnu zabavu petkom navečer.

Ne zaboravite glasati za svog favorita, jer već nekoliko sedmica upravo visok televoting spašava pojedine učesnike od napuštanja showa. Ukupan poredak stalno se mijenja, a o tome ko će napustiti show uveliko odlučuje publika i glasovi koje fanovi daju svojim favoritima. Kandidati su spremni, a u spremnost publike Hayat TV nikad nije ni sumnjao.

KOMENTARI
OSTALE VIJESTI
Slijedi baraž pa čevrtfinale

Slijedi baraž pa čevrtfinale

Za vikend posljednja kvalifikaciona emisija Prvog glasa sevdaha na TV1

Mlade sevdalije autentične u interpretaciji

Mlade sevdalije autentične u interpretaciji

Treća kvalifikaciona emisija Prvog glasa sevdaha bila posvećena Zaimu Imamoviću

Ajla Dedić fascinirala žiri

Ajla Dedić fascinirala žiri

Druga kvalifikaciona emisija muzičkog showa Prvi glas sevdaha ponudila gledateljima mnogo uzbuđenja

U borbi za četvrtfinale presudila mladost

U borbi za četvrtfinale presudila mladost

Emina Porča izbjegla baraž u muzičkom showu Prvi glas sevdaha

Dallas Buyers Club

Dallas Buyers Club

Električar i povremeni jahač bikova voli "težak život" - previše puši, pije, uzima kokain i naravno uživa u seksu

Novi hit

Novi hit "manekenke" s Federalne TV

Javni servis trebao bi biti najuglednija TV u zemlji i servis profesionalnih novinara i prezentera vijesti

Transformers: Age of Extinction

Transformers: Age of Extinction

Ni ne sluteći da je kupnjom oronulog kamiona u garažu doveo Optimusa Primea, započinje borba u kojoj Dinoboti napadaju čovječanstvo