Taken 3

Taken 3

Autor: TeVe | 25. 07. 2015 - 00:46 | 0 komentara

96 sati, 96 sati: Istanbul i 96 sati: U bijegu… U sva tri filma glavni glumac Liam Neeson i odlična Maggie Grace i naravno Famke Janssen. Iako ovdje ne glumi opaku Jean Gray koja ima jednu od najboljih moći u X-Menu, a to je pomicanje predmeta umom, Famke Janssen je pokazala da nije posljednje vrijeme rezervirala samo za franšizu X-Men.

Ali da se vratim jednom od najboljih glumaca Liamu Nessonu jer bez obzira koju ulogu odabere, znam da će je odraditi vrhunski. Uloga Qui-Gon Jinna u filmu Ratovi zvijezda: Fantomska prijetnja bila je pravo osvježenje, a da ne spominjem Narnijske kronike gdje je dao glas lavu Aslanu. U filmu Bojni brod (Battleship) nije puno glumio, ali bilo je čisto dovoljno da ostavi snažan dojam vjerujem na sve gledatelje.

Mogla bi tako još neko vrijeme, ali očito je kako je velik broj filmova u kojima je glumio ostvarilo nevjerojatnu zaradu zbog dobitne trostruke kombinacije kao što je odličan redatelj, glumac i radnja, baš kao u filmu Non Stop.

96 sati: U bijegu možda nije vrhunsko ostvarenje i ne tako napet film kao prethodna dva, ali nije razočarao. Znala sam da ne mogu očekivati opet nečiju otmicu jer su to iscrpili u prva dva filma, međutim bila sam uvjerena kako Luc Besson neće razočarati i kako će smisliti dobar scenarij kako bi zaokružio priču o obitelji koja je prošla puno toga.

Nekima su se postupci koje je Liam (Bryan Mills) napravio u filmu činili možda previše brutalnima, ali meni je baš to super jer ne oklijeva ni u jednom trenutku, a pogotovo kada zna da mu je ostalo još svega nekoliko sati da spasi svoju jedinu kćer.

U trećem nastavaku slijedi malo drugačija priča, a iako je Kim sada već odrasla žena, još će jednom pokazati koliko je važno imati podršku oca, ovog puta u životnoj situaciji kada je podrška roditelja najvažnija.

Mafija, CIA, FBI, policija… Jesam li privukla vašu pažnju? Vrijeme je da potjera počne ako još niste pogledali film.

(Sanja Štetić - Filmografija.com)

KOMENTARI
OSTALE VIJESTI
Angelina Jolie u filmu

Angelina Jolie u filmu "Maleficent 2"

Uprkos buri u privatnom životu, američka glumica Angelina Jolie ne zapostavlja svoj posao

U petak u kina stiže

U petak u kina stiže "Snowden"

Film o zviždaču koji je promijenio način razmišljanja o privatnosti

"Zvijezdane staze" slave 50. rođendan

Ljubitelji “Zvjezdanih staza” pohrlili su ovog vikenda u NYC gdje se održava trodnevna konvencija povodom 50. godišnjice...

American Sniper

American Sniper

Eastwoodov revolveraški krešendo na Divljem istoku

The Get Down nije kao druge serije

The Get Down nije kao druge serije

Serija Baza Luhrmanna odlično je realizirana priča o rođenju hip-hopa u Južnom Bronxu sedamdesetih

Četiri nova HD kanala u Telemachu

Četiri nova HD kanala u Telemachu

Telemach nastavlja s obogaćivanjem svoje programske sheme

Fantastičan i jeziv trailer za film

Fantastičan i jeziv trailer za film "The Discovery"

Rooney Mara, Robert Redford i Jason Segel glume u novom Netflixovom romantičnom SF-u koji stiže 31.marta