Novo u ponudi BH Telecoma - Office 365™

Novo u ponudi BH Telecoma - Office 365™

Autor: | 14. 01. 2017 - 13:10 | 0 komentara

BH Telecom u saradnji sa Microsoftom• BiH od početka 2017. godine poslovnim korisnicima pruža novu uslugu Microsoft• Office 365™, koja im omogućuje da rade sa najnovijim alatima i pristupaju svojim podacima bilo gdje da su, bilo da rade u uredu, na mreži, ili pak na svom pametnom telefonu ili tabletu. Ovaj prepoznatljivi softver poslovnim korisnicima omogućuje da rade i sarađuju na projektima u realnom vremenu gdje god da se nalaze, i bez brige o sigurnosti svojih podataka.

Office 365™ omogućuje e-mail servis poslovne klase, dijeljenje kalendara, instant poruke, online konferencije i pristup ažuriranim podacima pohranjenim u oblaku. Uz sve navedene pogodnosti koje pruža Office 365 najbitnija je smanjenje troškova poslovanja kompanije. Korištenje Office 365 za krajnje korisnike predstavlja značajnu uštedu na investicijama u hardver i softver, kao i smanjenje troškova vezanih za održavanje navedenih sistema.

Ugovor o korištenju Microsoft• usluga poslovni korisnici će zaključivati sa BH Telecomom na neodređeno vrijeme, bez obaveznog trajanja ugovora. šta o saradnji i novoj ponudi usluga Microsoft Office 365 za poslovne korisnike kažu u Microsoftu BiH i BH Telecomu:

"Sve prednosti ovih usluga prepoznaju u sve većoj mjeri i kompanije u BiH. Zajedno s našim dugogodišnjim partnerom, BH Telecomom, želimo portoflio naših alata za produktivnost i analitiku u cloudu pružiti što većem broju kompanija, te im tako olakšati i unaprijediti poslovanje. Model saradnje s telekomunikacijskim kompanijama pokazao se vrlo uspješnim i u drugim zemljama. S obzirom da naša suradnja s BH Telecomom traje već deset godina, vjerujem da ćemo zajednički pomoći modernizaciji naše privrede", rekao je Omar Krivošija, direktor Microsofta BiH.

"Drago nam je da nastavljamo sa radnju s Microsoftom, koja nam je posredstvom zajedničkog projekta Microsoft Cloud Solution Provider (MCSP), omogućio pružanje usluga Microsoft Office 365 svim zainteresiranim bh. poslovnim subjektima. BH Telecom početkom 2017. godine komercijalno plasira Microsoft Office 365, koja je značajna jer proširuje klasični Microsoft Office koji korisnici svakodnevno koriste na računarima. Office 365 je skup usluga i servisa koji se koriste online i osnovne karakteristike su: mobilnost, dostupnost uvijek i svugdje, rad s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja. Za razliku od klasičnog Officea za koji je potrebna kupovina licence, ovaj program se„iznajmljuje~ odnosno njegovo korištenje će korisnici plaćati na mjesečnoj osnovi, a troškovi će biti neuporedivo manji uz veću produktivnost", izjavio je prof.dr. Duljko Hasić, izvršni direktor u BH Telecomu.

Više informacija o ovim atraktivnim uslugama zainteresirani korisnici mogu dobiti putem na web stranici BH Telecoma www.bhtelecom.ba na kojoj su objavljeni i Specifični uslovi usluge Microsoft Office 365.

KOMENTARI
OSTALE VIJESTI
Uskoro kreće YouTube TV

Uskoro kreće YouTube TV

Nova usluga zvat će se YouTube TV, a stajat će 35 dolara mjesečno za šest korisničkih računa

Uskoro kreće YouTube TV

Uskoro kreće YouTube TV

Uskoro kreće YouTube TV, koštat će 35 dolara mjesečno

Nokia 3310 dolazi sa zaslonom u boji

Nokia 3310 dolazi sa zaslonom u boji

Kada se prvi puta pojavila vijest o tome da se Nokia 3310 vraća u život

Budućnost mobilne telefonije ima svoj logo

Budućnost mobilne telefonije ima svoj logo

Sljedeća generacija standarda ćelijske/mobilne mreže kolokvijalno nazvana G5, ali je organizacija 3GPP odlučila usvojiti naziv kao jedini...

Prvi pogled na Freemanov postapokaliptični film “Cargo”

Prvi pogled na Freemanov postapokaliptični film “Cargo”

Sjećate li se izvrsnog kratkog zombie filma “Cargo” iz 2013. godine? Ako ste ga pogledali teško da je odgovor negativan

M:tel postao 100-postotni vlasnik Logosofta

M:tel postao 100-postotni vlasnik Logosofta

Kompanija m:tel Banja Luka postala je 100-postotni vlasnik firme Logosoft nakon što je otkupila i preostali udio od 35 posto

Triler

Triler "Black Butterfly" predstavio poster i trailer

U adaptaciji francuskog trilera "Papillon Noir" glavne uloge imaju Antonio Banderas i Jonathan Rhys Meyers