Novo u ponudi BH Telecoma - Office 365™

Novo u ponudi BH Telecoma - Office 365™

Autor: | 14. 01. 2017 - 13:10 | 0 komentara

BH Telecom u saradnji sa Microsoftom• BiH od početka 2017. godine poslovnim korisnicima pruža novu uslugu Microsoft• Office 365™, koja im omogućuje da rade sa najnovijim alatima i pristupaju svojim podacima bilo gdje da su, bilo da rade u uredu, na mreži, ili pak na svom pametnom telefonu ili tabletu. Ovaj prepoznatljivi softver poslovnim korisnicima omogućuje da rade i sarađuju na projektima u realnom vremenu gdje god da se nalaze, i bez brige o sigurnosti svojih podataka.

Office 365™ omogućuje e-mail servis poslovne klase, dijeljenje kalendara, instant poruke, online konferencije i pristup ažuriranim podacima pohranjenim u oblaku. Uz sve navedene pogodnosti koje pruža Office 365 najbitnija je smanjenje troškova poslovanja kompanije. Korištenje Office 365 za krajnje korisnike predstavlja značajnu uštedu na investicijama u hardver i softver, kao i smanjenje troškova vezanih za održavanje navedenih sistema.

Ugovor o korištenju Microsoft• usluga poslovni korisnici će zaključivati sa BH Telecomom na neodređeno vrijeme, bez obaveznog trajanja ugovora. šta o saradnji i novoj ponudi usluga Microsoft Office 365 za poslovne korisnike kažu u Microsoftu BiH i BH Telecomu:

"Sve prednosti ovih usluga prepoznaju u sve većoj mjeri i kompanije u BiH. Zajedno s našim dugogodišnjim partnerom, BH Telecomom, želimo portoflio naših alata za produktivnost i analitiku u cloudu pružiti što većem broju kompanija, te im tako olakšati i unaprijediti poslovanje. Model saradnje s telekomunikacijskim kompanijama pokazao se vrlo uspješnim i u drugim zemljama. S obzirom da naša suradnja s BH Telecomom traje već deset godina, vjerujem da ćemo zajednički pomoći modernizaciji naše privrede", rekao je Omar Krivošija, direktor Microsofta BiH.

"Drago nam je da nastavljamo sa radnju s Microsoftom, koja nam je posredstvom zajedničkog projekta Microsoft Cloud Solution Provider (MCSP), omogućio pružanje usluga Microsoft Office 365 svim zainteresiranim bh. poslovnim subjektima. BH Telecom početkom 2017. godine komercijalno plasira Microsoft Office 365, koja je značajna jer proširuje klasični Microsoft Office koji korisnici svakodnevno koriste na računarima. Office 365 je skup usluga i servisa koji se koriste online i osnovne karakteristike su: mobilnost, dostupnost uvijek i svugdje, rad s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja. Za razliku od klasičnog Officea za koji je potrebna kupovina licence, ovaj program se„iznajmljuje~ odnosno njegovo korištenje će korisnici plaćati na mjesečnoj osnovi, a troškovi će biti neuporedivo manji uz veću produktivnost", izjavio je prof.dr. Duljko Hasić, izvršni direktor u BH Telecomu.

Više informacija o ovim atraktivnim uslugama zainteresirani korisnici mogu dobiti putem na web stranici BH Telecoma www.bhtelecom.ba na kojoj su objavljeni i Specifični uslovi usluge Microsoft Office 365.

KOMENTARI
OSTALE VIJESTI
Najnovija Appleova aplikacija

Najnovija Appleova aplikacija

Appleova najnovija aplikacija je kombinacija Instagrama i Prisme

Apple će ove godine predstaviti novi Mac Pro

Apple će ove godine predstaviti novi Mac Pro

Apple pokušava zadovoljiti zahtjeve profesionalaca koji su zabrinuti da kompanija napušta njih i macOS pa je otkrila da uskoro stiže...

Uskoro kreće YouTube TV

Uskoro kreće YouTube TV

Nova usluga zvat će se YouTube TV, a stajat će 35 dolara mjesečno za šest korisničkih računa

Uskoro kreće YouTube TV

Uskoro kreće YouTube TV

Uskoro kreće YouTube TV, koštat će 35 dolara mjesečno

Prve službene fotke iz novog

Prve službene fotke iz novog "Kingsmana"

Osim Eggsyja iz prvog filma možemo vidjeti kako izgledaju Channing Tatum, Halle Berry i Jeff Bridges

LinkedIn dobio preko 500 miliona korisnika

LinkedIn dobio preko 500 miliona korisnika

Iz kompanije LinkedIna na službenom blogu pohvalili su se s kontinuiranim rastom broja korisnika 

Objavljen trailer filma

Objavljen trailer filma "Star Wars: The Last Jedi"

Novi dio Star Wars sage - The Last Jedi (Posljednji džedaj) dobio je svoj prvi  trailer koji je objavljen na 40. godišnjici Star Warsa