Novo u ponudi BH Telecoma - Office 365™

Novo u ponudi BH Telecoma - Office 365™

Autor: | 14. 01. 2017 - 13:10 | 0 komentara

BH Telecom u saradnji sa Microsoftom• BiH od početka 2017. godine poslovnim korisnicima pruža novu uslugu Microsoft• Office 365™, koja im omogućuje da rade sa najnovijim alatima i pristupaju svojim podacima bilo gdje da su, bilo da rade u uredu, na mreži, ili pak na svom pametnom telefonu ili tabletu. Ovaj prepoznatljivi softver poslovnim korisnicima omogućuje da rade i sarađuju na projektima u realnom vremenu gdje god da se nalaze, i bez brige o sigurnosti svojih podataka.

Office 365™ omogućuje e-mail servis poslovne klase, dijeljenje kalendara, instant poruke, online konferencije i pristup ažuriranim podacima pohranjenim u oblaku. Uz sve navedene pogodnosti koje pruža Office 365 najbitnija je smanjenje troškova poslovanja kompanije. Korištenje Office 365 za krajnje korisnike predstavlja značajnu uštedu na investicijama u hardver i softver, kao i smanjenje troškova vezanih za održavanje navedenih sistema.

Ugovor o korištenju Microsoft• usluga poslovni korisnici će zaključivati sa BH Telecomom na neodređeno vrijeme, bez obaveznog trajanja ugovora. šta o saradnji i novoj ponudi usluga Microsoft Office 365 za poslovne korisnike kažu u Microsoftu BiH i BH Telecomu:

"Sve prednosti ovih usluga prepoznaju u sve većoj mjeri i kompanije u BiH. Zajedno s našim dugogodišnjim partnerom, BH Telecomom, želimo portoflio naših alata za produktivnost i analitiku u cloudu pružiti što većem broju kompanija, te im tako olakšati i unaprijediti poslovanje. Model saradnje s telekomunikacijskim kompanijama pokazao se vrlo uspješnim i u drugim zemljama. S obzirom da naša suradnja s BH Telecomom traje već deset godina, vjerujem da ćemo zajednički pomoći modernizaciji naše privrede", rekao je Omar Krivošija, direktor Microsofta BiH.

"Drago nam je da nastavljamo sa radnju s Microsoftom, koja nam je posredstvom zajedničkog projekta Microsoft Cloud Solution Provider (MCSP), omogućio pružanje usluga Microsoft Office 365 svim zainteresiranim bh. poslovnim subjektima. BH Telecom početkom 2017. godine komercijalno plasira Microsoft Office 365, koja je značajna jer proširuje klasični Microsoft Office koji korisnici svakodnevno koriste na računarima. Office 365 je skup usluga i servisa koji se koriste online i osnovne karakteristike su: mobilnost, dostupnost uvijek i svugdje, rad s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja. Za razliku od klasičnog Officea za koji je potrebna kupovina licence, ovaj program se„iznajmljuje~ odnosno njegovo korištenje će korisnici plaćati na mjesečnoj osnovi, a troškovi će biti neuporedivo manji uz veću produktivnost", izjavio je prof.dr. Duljko Hasić, izvršni direktor u BH Telecomu.

Više informacija o ovim atraktivnim uslugama zainteresirani korisnici mogu dobiti putem na web stranici BH Telecoma www.bhtelecom.ba na kojoj su objavljeni i Specifični uslovi usluge Microsoft Office 365.

KOMENTARI
OSTALE VIJESTI
Intel: Ice Lake će biti nasljednik osme generacije Core procesora

Intel: Ice Lake će biti nasljednik osme ge...

Kasnije ovog mjeseca, Intel će predstaviti svoju osmu generaciju Core procesora, poznatu i kao Coffee Lake

Dell predstavio laserski 4K projektor

Dell predstavio laserski 4K projektor

Dell je predstavio novi projektor - Dell Advanced 4K Laser Projector (S718QL)

YouTube ima novu opciju za pregled videa

YouTube ima novu opciju za pregled videa

YouTube ima novu opciju za pregled videa od 360 stepeni - See more at:...

C SEED je najveći 4K TV na svijetu

C SEED je najveći 4K TV na svijetu

Austrijska tvrtka C SEED predstavila je jedinstven proizvod, najveći 4K TV na svijetu

Prvi trailer za “Star Trek: Discovery”

Prvi trailer za “Star Trek: Discovery”

Prvi trailer za “Star Trek: Discovery” spreman nas je odvesti na posljednju granicu

Facebook uveo opciju koju su svi željeli

Facebook uveo opciju koju su svi željeli

Korisnici Facebooka sad napokon mogu stavljati gifove u komentare

Prvi trailer za 5. sezonu

Prvi trailer za 5. sezonu "House Of Cards"

Nova sezona napete serije stiže na Netflix 30. maja