Novi Sonyjev hit serijal

Novi Sonyjev hit serijal "Carter"

Autor: | 09. 04. 2018 - 12:11 | 0 komentara

Radnja serije prati avanture Harleya Cartera, glumca koji je iz rodnog Bishopa otišao u Hollywood i postao velika TV zvijezda. Kao glavna rola najpoznatije detektivske serije Harley je upoznao sve blagodati slave, ali hollywoodske godine polako su počele ostavljati traga. Nepregledni partyji, glamurozne premijere i 16-satni radni dani ostavili su mi samo blijedu sliku Harleya kakav je nekad bio i koji mu nedostaje. Usto raspada mu se brak sa supermodelom Winter Wood koja spava s jednim od njegovih prijatelja. Afera je eksplodirala tučnjavom na crvenom tepihu nakon čega Harley odlučuje ostaviti Hollywood iza sebe i vratiti se u rodni kraj kako bi pronašao sebe i vratio kontrolu nad životom.

Prvi problem s kojim se suočava u Bishopu je činjenica da ljudi ne vide dalje od njegovog tv lika i ne shvaćaju ga ozbiljno. To uključuje i njegova dva najbolja prijatelja – Sam Shaw i Davea Leigha – koji misle da Harley proživljava krizu srednjih godina. Gradonačelnik ga smatra potencijalnom turističkom atrakcijom dok šef lokalne policije ne želi da se približava mjestima zločina. Njegovi ukućani, pak, ga bezuvjetno vole, ali misle i da je razmaženo derište. Iscrpljen od hollywoodskog života Harley okreće novu stranicu u životu u kojoj želi pokazati da je više od lijepog lica. Došlo je vrijeme da dokaže da nije bio sam dobar detektiv na televiziji nego da može rješavati i prave zločine, uključujući i nestanak njegove majke prije 25 godina.

Jerry O'Connell, poznato američko televizijsko i filmsko lice odlično utjelovljuje Harleya Cartera, karizmatičnog, pametnog, ali i pomalo razmaženog bivšeg TV detektiva koji se vraća u rodni grad. Sydney Poitier Heartsong igra Sam Shaw, Harleyevu staru prijateljicu i policajku koja se brzo uspinje u hijerarhiji lokalne postaje. Duhovit i sarkastičan Dave Leigh treći je dio neobičnog tima, a portretira ga odlični Kristian Bruun kojeg publika zna iz serije Orphan Black. U ostalim ulogama pojavljuju se Brenda Kamino kao Dot Yasuda, Denis Akiyama kao Koji Yasuda, John Bourgeois kao šef lokalne policijske postaje Angus Pershing te Varun Saranga kao Harleyev agent Vijay Gill.

Prva sezona Cartera dolazi na AXN Adriu 12. aprila, svega 6 dana nakon svjetske premijere. Ukupno 10 epizoda moći će se pogledati u sedmičnom terminu, četvrtkom u 21:00.

KOMENTARI
OSTALE VIJESTI
Pickbox TV: Sin City

Pickbox TV: Sin City

Film prati nekoliko različitih priča u korumpiranom gradu punom nasilja, zločina...

Trailer za

Trailer za "Hotel Artemis"

Hoće li "Hotel Artemis" biti samo pokušaj kopiranja Johna Wicka ili novi akcijski spektakl?

Carrie Coon u novim

Carrie Coon u novim "Avengersima"

Zvijezda serija "Fargo" i "Preostali" pridružila se glumačkoj ekipi nadolazećeg filma "Avengers: Infinity War"

Budućnost Mad Maxa nesigurna

Budućnost Mad Maxa nesigurna

Zbog sudskog spora između Georgea Millera i Warner Brosa vjerojatno nikad nećemo vidjeti nove nastavke Mad Maxa

Poslednja sezona

Poslednja sezona "Game of Thrones" biće prikazana 2019. godine

HBO je službeno potvrdio da poslednja sezona serije "Game of Thrones" neće biti emitovana do 2019. godine.

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Facebookova usluga za streamanje Watch nedavno je objavila da stvara posebnu sekciju koja će sadržavati najnovije vijesti iz svijeta.

 

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu "Mom and Dad"

Netflix je pripremio još jedno odlično filmsko ostvarenje za svoje gledaoce, a ovaj put je reč o hororu "Mom and Dad"