Premijera Bele lađe na Hayat TV

Autor: Aldina Brdarić | 18. 03. 2013 - 10:48 | 0 komentara

Premijera Bele lađe na Hayat TV

Fantastični Milan Lale Gutović pojavljuje se kao Srećko Šojić u hit seriji Bela lađa, koja je indirektan nastavak filmskog serijala Tesna koža.

Glavnu ulogu Dimitrija Pantića, umjesto Nikole Simića, koji je Pantića tumačio u Tesnoj koži, igra pokojni Petar Kralj. U ulozi Pantićevog najvećeg protivnika Srećka Šojića je, kao i u filmskom serijalu, Milan Gutović. Serija je rađena prema scenariju Siniše Pavića, a režirao ju je Mihajlo Vukobratović.

Od svih serija scenariste Siniše Pavića sa sličnim sadržajem, produkcija Bele lađe je uzela najviše vremena, tačnije 6 godina, što je gotovo dvostruko duže od svih srodnih projekata koji su snimani i premijerno prikazivani najduže četiri godine (Bolji život, Sretni ljudi, Porodično blago i Stižu dolari).

Pantićevu amneziju, nakon udarca u glavu koji je dobio, Šojić koristi za vlastitu političku kampanju. Bliže se parlamentarni izbori, a Šojićeva Stranka zdravog razuma je prema većini istraživanja javnog mmijenja blizu cenzusa. Njihov glavni oponent je Stranka demokratske renesanse, koja stoji nešto bolje u predizbornim istraživanjima. Serija prati predizbornu kampanju, a za Šojića ubrzo počinje raditi cjelokupna porodica Pantić, čiji svaki član gleda vlastite interese (npr. Blaško Pantić pokušava napraviti besplatnu reklamu za tvornicu tunjevine u kojoj radi njegov kum tokom živog uključivanja u politički duel na televiziji). Nesretnim spletom okolnosti Pantić završava u zatvoru, a Šojić ga uvjerava da tu započne štrajk glađu. Ipak, dan pred izbore, biva pušten na slobodu. Istovremeno, Šojićev glavni financijer, mafijaški bos Ozren Soldatović inzistira na tome da ovaj mora predstavljati njegove interese u novoj vladi, kako bi mu oprostio veliki dug.

Ko će pobijediti na izborima ili će možda obje stranke ući u skupštinu, saznat ćete u seriji Bela lađa koja s emitovanje počinje u večeras, 18. marta u programu Hayat TV-a. Serija će se emitovati svakim radnim danom, odmah nakon centralne informativne emisije Vijesti u 7, u 19:55 sati.

KOMENTARI
OSTALE VIJESTI
Serija

Serija "Smrtonosno oružje" dobila 2. sezonu

Fox je već naručio novu sezonu zbog odlične gledanosti

Nova sezona serije

Nova sezona serije "Tuđinka" na AXN

Regionalna premijera druge sezone hvaljene američko-britanske serije stiže na AXN Adria 1. februara

"Knjižničari" dobivaju i četvrtu sezonu

Televizijska adaptacija istoimene filmske trilogije prije nekoliko dana je završila prikazivanje treće sezone

Sotona stiže na Zemlju

Sotona stiže na Zemlju

Regionalna premijera treće sezone napete serije "Salem" stiže večeras u 23:50h na kanal FOX Life

Poslednja sezona

Poslednja sezona "Game of Thrones" biće prikazana 2019. godine

HBO je službeno potvrdio da poslednja sezona serije "Game of Thrones" neće biti emitovana do 2019. godine.

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Facebookova usluga za streamanje Watch nedavno je objavila da stvara posebnu sekciju koja će sadržavati najnovije vijesti iz svijeta.

 

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu "Mom and Dad"

Netflix je pripremio još jedno odlično filmsko ostvarenje za svoje gledaoce, a ovaj put je reč o hororu "Mom and Dad"