Nove epizode serije "LZN"

Autor: TeVe | 02. 11. 2014 - 21:04 | 0 komentara

Nove epizode serije
U pitanju je osma sezona koja donosi nove dogodovštine Izeta, Faruka i Damira uz dobro poznatu glumačku postavu koju čine Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović. 
 
Epizode koje će se emitovati na Novoj TV su, vrlo moguće, kazao je u razgovoru za Klix.ba scenarista Feđa Isović, neke koje su se već emitovale na Federalnoj TV.
 
"Nisam siguran šta se gdje vrti. Riječ je o tome da televizije za koje mi proizvedemo seriju zadržavaju pravo na emitovanje kad to njima odgovara i oni to drže čak nekom vrstom poslovne tajne, tako da mi i produkcija nemamo pouzdane informacije o tome kada će šta biti emitovano", pojasnio je Isović za Klix.ba.
 
Dodao je kako trenutno snimaju 210. epizodu, te da imaju negdje oko 74 epizode koje dosad nisu bile emitovane nigdje, te da će u skorije vrijeme doći na bh. i regionalne TV stanice.
 
"Dosta toga se desilo u ove 74 epizode koje ljudi nisu imali priliku da vide. Zaključak ekipe koja je radila seriju, kao i onih koji su imali priliku da je pogledaju u nekim zatvorenim projekcijama, jeste da nismo pali u kvalitetu, te da su epizode jednako svježe i duhovite kao i prije. To nam je jako bitno - da održimo jedan nivo i standard koji smo postigli, a ja to obično radim i uvođenjem novih likova i karaktera", pojasnio je Isović, dodavši kako je dosta toga ostalo isto, ali se i dosta toga promijenilo.
 
On je naveo da na samom početku, kad su krenuli u "Lud, zbunjen, normalan" projekat nisu očekivali ovakav uspjeh serije.
 
"Istina, vjerovali smo ovo, ja ne bih mogao ni pisati nešto u šta ne vjerujem i to je bio moj osnovni motiv da nastavim. Ipak, baš ovoliki uspjeh mislim da niko nije mogao predvidjeti", zaključio je Feđa Isović.
 
"Lud, zbunjen, normalan" je bosanskohercegovačka humoristička TV serija nastala u režiji Elmira Jukića i scenariste Feđe Isovića. Prva sezona je emitovana 2. septembra 2007. godine, a kroz sedam godina postojanja, serija je uveseljavala brojne domove širom ex-Yu teritorije.
 
U seriji su gostovali brojni glumci, među kojima su: Enis Bešlagić, Milena Dravić, Vanja Drach, Miraj Grbić, Emir Hadžihafizbegović, Milan Pavlović, Goran Navojec, Jasna Žalica, Zana Marjanović, Žan Marolt, Jasna Beri i brojni drugi.
KOMENTARI
OSTALE VIJESTI

HBO 2: Thor: Ragnarok

Samo moćni Thor može zaustaviti Ragnarok i potpuno uništenje asgardske civilizacije

TV1: Lost Junction

TV1: Lost Junction

Slučajni došljak u provincijskom gradiću pomaže ljubaznoj mještanki da dođe do svog novca

TV1: Hansel & Gretel: Witch Hunters

TV1: Hansel & Gretel: Witch Hunters

Ivica i Marica su se iz uplašene dječice pretvorili u neustrašive lovce na vještice

HBO je naručio prvu sezonu serije Watchmen

Službeno je! HBO je nakon zelenog svjetla za pilot, koji je očito zadovoljio naručio prvu sezonu superherojske serije Watchmen.

Poslednja sezona

Poslednja sezona "Game of Thrones" biće prikazana 2019. godine

HBO je službeno potvrdio da poslednja sezona serije "Game of Thrones" neće biti emitovana do 2019. godine.

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Facebookova usluga za streamanje Watch nedavno je objavila da stvara posebnu sekciju koja će sadržavati najnovije vijesti iz svijeta.

 

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu "Mom and Dad"

Netflix je pripremio još jedno odlično filmsko ostvarenje za svoje gledaoce, a ovaj put je reč o hororu "Mom and Dad"