Taken 3

Taken 3

Autor: TeVe | 25. 07. 2015 - 00:46 | 0 komentara

96 sati, 96 sati: Istanbul i 96 sati: U bijegu… U sva tri filma glavni glumac Liam Neeson i odlična Maggie Grace i naravno Famke Janssen. Iako ovdje ne glumi opaku Jean Gray koja ima jednu od najboljih moći u X-Menu, a to je pomicanje predmeta umom, Famke Janssen je pokazala da nije posljednje vrijeme rezervirala samo za franšizu X-Men.

Ali da se vratim jednom od najboljih glumaca Liamu Nessonu jer bez obzira koju ulogu odabere, znam da će je odraditi vrhunski. Uloga Qui-Gon Jinna u filmu Ratovi zvijezda: Fantomska prijetnja bila je pravo osvježenje, a da ne spominjem Narnijske kronike gdje je dao glas lavu Aslanu. U filmu Bojni brod (Battleship) nije puno glumio, ali bilo je čisto dovoljno da ostavi snažan dojam vjerujem na sve gledatelje.

Mogla bi tako još neko vrijeme, ali očito je kako je velik broj filmova u kojima je glumio ostvarilo nevjerojatnu zaradu zbog dobitne trostruke kombinacije kao što je odličan redatelj, glumac i radnja, baš kao u filmu Non Stop.

96 sati: U bijegu možda nije vrhunsko ostvarenje i ne tako napet film kao prethodna dva, ali nije razočarao. Znala sam da ne mogu očekivati opet nečiju otmicu jer su to iscrpili u prva dva filma, međutim bila sam uvjerena kako Luc Besson neće razočarati i kako će smisliti dobar scenarij kako bi zaokružio priču o obitelji koja je prošla puno toga.

Nekima su se postupci koje je Liam (Bryan Mills) napravio u filmu činili možda previše brutalnima, ali meni je baš to super jer ne oklijeva ni u jednom trenutku, a pogotovo kada zna da mu je ostalo još svega nekoliko sati da spasi svoju jedinu kćer.

U trećem nastavaku slijedi malo drugačija priča, a iako je Kim sada već odrasla žena, još će jednom pokazati koliko je važno imati podršku oca, ovog puta u životnoj situaciji kada je podrška roditelja najvažnija.

Mafija, CIA, FBI, policija… Jesam li privukla vašu pažnju? Vrijeme je da potjera počne ako još niste pogledali film.

(Sanja Štetić - Filmografija.com)

KOMENTARI
OSTALE VIJESTI
Angelina Jolie u filmu

Angelina Jolie u filmu "Maleficent 2"

Uprkos buri u privatnom životu, američka glumica Angelina Jolie ne zapostavlja svoj posao

U petak u kina stiže

U petak u kina stiže "Snowden"

Film o zviždaču koji je promijenio način razmišljanja o privatnosti

"Zvijezdane staze" slave 50. rođendan

Ljubitelji “Zvjezdanih staza” pohrlili su ovog vikenda u NYC gdje se održava trodnevna konvencija povodom 50. godišnjice...

American Sniper

American Sniper

Eastwoodov revolveraški krešendo na Divljem istoku

Poslednja sezona

Poslednja sezona "Game of Thrones" biće prikazana 2019. godine

HBO je službeno potvrdio da poslednja sezona serije "Game of Thrones" neće biti emitovana do 2019. godine.

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Facebookova usluga za streamanje Watch nedavno je objavila da stvara posebnu sekciju koja će sadržavati najnovije vijesti iz svijeta.

 

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu "Mom and Dad"

Netflix je pripremio još jedno odlično filmsko ostvarenje za svoje gledaoce, a ovaj put je reč o hororu "Mom and Dad"