Poznat datum premijere druge sezone serije

Poznat datum premijere druge sezone serije "Legion"

Autor: | 12. 02. 2018 - 13:11 | 0 komentara

Legion, hvaljena dramska serija tvorca i izvršnog producenta Noaha Hawleyja, vraća se na FOX 5.4.2018., nakon američke premijere na FX-u 3. aprila.

Temeljena na Marvelovim stripovima Chrisa Claremonta i Billa Sienkiewicza, Legion je priča o Davidu Halleru (Dan Stevens), čovjeku koji je vjerovao da boluje od shizofrenije, no koji je naposljetku saznao da je možda najmoćniji mutant koji je ikada kročio Zemljom.

Davida su odmalena premještali iz jedne psihijatrijske ustanove u drugu, no u svojim je ranim 30-ima upoznao prekrasnu i nesretnu pacijenticu imena Syd (Rachel Keller) u koju se i zaljubio. Nakon uznemirujućeg susreta sa Syd, David je bio primoran suočiti se sa šokantnom mogućnošću da su glasovi koje čuje i vizije koje ima uistinu stvarni.

Syd je Davida odvela k Melanie Bird (Jean Smart), zahtjevnoj no brižnoj terapeutkinji koja predvodi tim specijalista - Ptonomy (Jeremie Harris), Kerry (Amber Midthunder) i Cary (Bill Irwin). Svaki od članova tima ima jedinstveni i neobični dar. Zajedno su pomogli Davidu da prepozna i obuzda svoje skrivene moći. S njihovom je potporom David napokon otkrio duboko potisnutu istinu - cijeli ga je život progonio zlonamjerni parazit nezamislive moći. Imena Shadow King, ovo zlonamjerno stvorenje pojavljivalo se u obliku Davidove prijateljice Lenny (Aubrey Plaza), no u stvarnosti ono je drevno stvorenje imena Amahl Farouk.

U epskom okršaju, David i njegovi prijatelji borili su se protiv njegova demona i naposljetku ga istjerali iz Davidova tijela. Nažalost, Farouk je našao novog domaćina, Melaniena supruga Olivera Birda (Jemaine Clement) i pobjegao je. Taman kada su pomislili da ih čeka trenutak odmora, pojavila se misteriozna sfera i Davida odvela na nepoznato mjesto. Budući da je Farouk na slobodi, a David i Oliver su nestali, tim sklapa neočekivani savez sa svojim nekadašnjim neprijateljem Clarkom (Hamish Linklater) i njegovom organizacijom naziva Division III, koju izdašno financira vlada. U međuvremenu, Amahl Farouk (Navid Negahban) na novom je putu k ostvarivanju beskonačne moći koja može privesti svijet kraju.

Noah Hawley izvršni je producent, uz Johna Camerona, Lauren Shuler Donner, Simona Kinberga, Jepha Loeba i Jima Choryja. Legion je najnoviji projekt Hawleyja i Camerona, dvojice izvršnih producenata FX-ove uspješne antologijske serije Fargo koja je osvojila nagrade Emmy i Zlatni globus. Legion produciraju FX Productions i Marvel Television, a FXP zadužen je za fizičku produkciju

KOMENTARI
OSTALE VIJESTI
HBO 2: Sin City

HBO 2: Sin City

Film prati nekoliko različitih priča u korumpiranom gradu punom nasilja, zločina...

RTL: Non-stop

RTL: Non-stop

Internacionalni let poprište je bitke između vještog agenta i skupine kriminalaca

Sci-Fi: Jurassic Park

Sci-Fi: Jurassic Park

Remek djelo Stevena Spilberga o čudnovatom parku kloniranih dinosaura

Diane Kruger očekuje svoje prvo dijete s Normanom Reedusom

Diane Kruger očekuje svoje prvo dijete s N...

Nemačko-američka glumica Diane Kruger očekuje svoje prvo dijete s momkom Normanom Reedusom, zvijezdom popularne serije "Walking Dead.

Poslednja sezona

Poslednja sezona "Game of Thrones" biće prikazana 2019. godine

HBO je službeno potvrdio da poslednja sezona serije "Game of Thrones" neće biti emitovana do 2019. godine.

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Facebookova usluga za streamanje Watch nedavno je objavila da stvara posebnu sekciju koja će sadržavati najnovije vijesti iz svijeta.

 

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu "Mom and Dad"

Netflix je pripremio još jedno odlično filmsko ostvarenje za svoje gledaoce, a ovaj put je reč o hororu "Mom and Dad"