Uskoro kreće albanski informativni kanal A2

Autor: | 12. 02. 2018 - 14:40 | 0 komentara

Uskoro kreće albanski informativni kanal A2

Gener2, jedna od vodećih tvrtki u Albaniji, najavila je lansiranje prvog informativnog televizijskog kanala – A2, u ekskluzivnom partnerstvu sa CNN-om, svjetskim liderom u području news TV kanala.

Glavni produkcijski centar A2 kanala bit će smješten u Gradu Tirani, dok će informativni centri biti rasprostranjeni po drugim gradovima Albanije i regije.

Budući da su obje tvrtke lideri u svojim sektorima, Gener2 i CNN ujedinit će lokalnu i globalnu ekspertizu, standarde i kapacitete potrebne za lansiranje novog informativnog TV kanala koji će s emitiranjem vijesti 24/7 krenuti do kraja ove godine, a bit će namijenjen stanovnicima Albanije te velikom broju Albanaca koji žive u dijaspori.

“Pokretanjem CNN partnerske televizije sa sjedištem u Tirani, željeli smo podignuti ljestvicu u proizvodnji informativnog sadržaja i promijeniti medijsku stvarnost u Albaniji, nudeći brz, analitičan i pouzdan izvor informacija. U procesu razvijanja ovog novog medijskog pothvata, kreirali smo partnerstva s potvrđenim medijskim stručnjacima bogatog iskustva, kao i vodećim svjetskim tehnološkim, kreativnim i komunikacijskim tvrtkama, zbog čega vjerujemo da će konačni proizvod nadmašiti sve trenutno prisutno u ovom segmentu, na lokalnom i regionalnom medijskom planu“, izjavio je Bashkim Ulaj, CEO tvrtke Gener2.

Kao ekskluzivni CNN partner, novi kanal će svoju orginalnu programsku shemu dodatno obogatiti i selekcijom odabranog CNN sadržaja i vijesti, prevedenih na albanski jezik.

“A2 ima potencijal donijeti novi i jedinstven stil novinarstva u Albaniji, samim time što predstavlja ekskluzivno partnerstvo CNN-a za ovu zemlju i postaje dio mreže više od 1 100 svjetskih podružnica. Iznimno se veselimo suradnji s tvrtkom Gener2 u nadolazećim mjesecima obuka, konzultacija i zajedničkih ideja u cilju kreiranja medijske platforme koja cilja postati informativni lider u Albaniji“, rekao je Greg Beitchman, potpredsjednik Content Sales and Partnerships, CNN International Commercial.

KOMENTARI
OSTALE VIJESTI
HBO 2: Sin City

HBO 2: Sin City

Film prati nekoliko različitih priča u korumpiranom gradu punom nasilja, zločina...

RTL: Non-stop

RTL: Non-stop

Internacionalni let poprište je bitke između vještog agenta i skupine kriminalaca

Sci-Fi: Jurassic Park

Sci-Fi: Jurassic Park

Remek djelo Stevena Spilberga o čudnovatom parku kloniranih dinosaura

Diane Kruger očekuje svoje prvo dijete s Normanom Reedusom

Diane Kruger očekuje svoje prvo dijete s N...

Nemačko-američka glumica Diane Kruger očekuje svoje prvo dijete s momkom Normanom Reedusom, zvijezdom popularne serije "Walking Dead.

Poslednja sezona

Poslednja sezona "Game of Thrones" biće prikazana 2019. godine

HBO je službeno potvrdio da poslednja sezona serije "Game of Thrones" neće biti emitovana do 2019. godine.

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Facebookova usluga za streamanje Watch nedavno je objavila da stvara posebnu sekciju koja će sadržavati najnovije vijesti iz svijeta.

 

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu "Mom and Dad"

Netflix je pripremio još jedno odlično filmsko ostvarenje za svoje gledaoce, a ovaj put je reč o hororu "Mom and Dad"