Omiljena pčelica se vraća na velika platna

Omiljena pčelica se vraća na velika platna

Autor: | 17. 02. 2018 - 22:48 | 0 komentara

Maja je klasični lik; njezine pustolovine odvijaju se u prirodi i pozitivne su priče pune nade, prijateljstva i tolerancije. Prvi animirani film o pčelici Maji došao je u kina 2014. godine i nakon toga osvojio kino gledatelje u više od 170 država u cijelom svijetu. Osvojio je Bavarsku filmsku nagradu za najbolji animirani film 2014. godine. Što se tiče gledanosti, još uvijek je jedan od najgledanijih dječjih i obiteljskih filmova. Također je još uvijek najuspješniji njemački animirani film s najvećom zaradom na međunarodnom tržištu.

Pčelica Maja: Medene igre još jedna je topla priča o Maji i njezinom najboljem prijatelju te nekim novim i starim prijateljima s Livade makova. Kad previše entuzijastična Maja slučajno osramoti Caricu Buzztropolisa, primorana je ujediniti snage s timom buntovnih insekata i natjecati se na Medenim igrama.

Kako bi spasila svoju košnicu Maja će ju morati napustiti, istražiti nova područja, upoznati nove prijatelje i suočiti se s novim suparnicima koji će joj predstavljati velike izazove. Na sreću, njezin najbolji prijatelj, simpatični, ali nespretni, mravi te njezin pouzdani savjetnik, skakavac Flip, bit će uvijek uz nju.

Pčelica Maja: Medene igre obrađuje važnost timskog rada, suradnje, prijateljstva i saznanja da je u redu ne znati odgovor na svako pitanje.

U sinkroniziranoj verziji glas Maji je posudila Sandra Hrenar, Mateo Videk je Pavo, Mirela Videk je Violeta, Boris Barberić je Bertold, Marina Kostelac je Kraljica, Branka Cvitković je Carica, Žarko Potočnjak je Mantis, Daniel Dizdar je Ramo, Marko Cindrić je Krešek, Hrvoje Perc je Flip, a Zlata Muck Sušec je Sandra.

Pčelica Maja: Medene igre, u distribuciji Blitza, u CineStar i ostala kina stiže 1. marta ove godine, i u RealD 3D formatu.

KOMENTARI
OSTALE VIJESTI
HBO 2: Sin City

HBO 2: Sin City

Film prati nekoliko različitih priča u korumpiranom gradu punom nasilja, zločina...

RTL: Non-stop

RTL: Non-stop

Internacionalni let poprište je bitke između vještog agenta i skupine kriminalaca

Sci-Fi: Jurassic Park

Sci-Fi: Jurassic Park

Remek djelo Stevena Spilberga o čudnovatom parku kloniranih dinosaura

Diane Kruger očekuje svoje prvo dijete s Normanom Reedusom

Diane Kruger očekuje svoje prvo dijete s N...

Nemačko-američka glumica Diane Kruger očekuje svoje prvo dijete s momkom Normanom Reedusom, zvijezdom popularne serije "Walking Dead.

Poslednja sezona

Poslednja sezona "Game of Thrones" biće prikazana 2019. godine

HBO je službeno potvrdio da poslednja sezona serije "Game of Thrones" neće biti emitovana do 2019. godine.

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Facebookova usluga za streamanje Watch nedavno je objavila da stvara posebnu sekciju koja će sadržavati najnovije vijesti iz svijeta.

 

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu "Mom and Dad"

Netflix je pripremio još jedno odlično filmsko ostvarenje za svoje gledaoce, a ovaj put je reč o hororu "Mom and Dad"