Jeremy Renner u novom

Jeremy Renner u novom "Spawn" filmu

Autor: | 11. 07. 2018 - 10:13 | 0 komentara

Plan Todda McFarlanea da svoju stripovsku kreaciju Spawna donese na velike ekrane u punom je jeku i već je dogovoren Jamie Foxx za naslovnu ulogu. Danas doznajemo da se produkciji pridružuje netko tko već ima neke veze sa superjunacima - Jeremy Renner.

Lik Spawna, kojeg smo već mogli gledati u animiranoj i igranoj formi, počeo je svoj život kao CIA agent, član specijalne jedinice Al Simmons (Foxx), kojeg su kolege izdale te je završio u Paklu. Tamo je u zamjenu za svoju dušu dobio još jednu priliku da se vrati u život kako bi vidio svoju ženu. No i vrag ga izdaje pa se vraća u obliku demonskog ratnika. McFarlaneov plan nije ispričati Spawnovu priču o postanku, ali namjerava objasniti njegovu povijest ukoliko mu uspije planirana trilogija.

Renner će se naći u ulozi detektiva 'Twitcha' Williamsa, koji ima inteligenciju i intuiciju koja je Spawnu najpotrebnija. Nekonvencionalni detektiv je skoro neustrašiv i dobro se slaže s Spawnovim demonskim moćima i to je kombinacija koja će Spawnu pomoći da pobijedi u svom ratu.

"Prvi sam puta redatelj te sam se želio okružiti ljudima koji imaju najviše talenta i koji su najvještiji na svim poljima.", rekao je McFarlane za Deadline. "Bio sam vrlo sretan što sam došao do Jasona Bluma (producenta) i onda Jamieja Foxxa, i znao sam da je osoba koja je najviše na ekranu taj policajac Twitch Williams. Trebali smo jaku osobu jer će ona biti lice filma. Uzeo sam svoj naivni hollywoodski pristup i rekao da počnemo od vrha pa vidimo kud to ide. Jeremy je bio na vrhu. Njegov sam veliki fan.

Lik ne treba biti bodybuilder ili s naslovnice modnog časopisa. Tražio sam nekog tko je osoba koju ste već upoznali; trebao sam nekoga tko može prikazati patnju prosječnog čovjeka. Vidio sam Jeremyja da to ispjeva u nekoliko svojih filmova. On je bio na vrhu moje liste, kao i Jamie."

KOMENTARI
OSTALE VIJESTI
HBO 2: Thor: Ragnarok

HBO 2: Thor: Ragnarok

Samo moćni Thor može zaustaviti Ragnarok i potpuno uništenje asgardske civilizacije

TV1: Lost Junction

TV1: Lost Junction

Slučajni došljak u provincijskom gradiću pomaže ljubaznoj mještanki da dođe do svog novca

TV1: Hansel & Gretel: Witch Hunters

TV1: Hansel & Gretel: Witch Hunters

Ivica i Marica su se iz uplašene dječice pretvorili u neustrašive lovce na vještice

HBO je naručio prvu sezonu serije Watchmen

HBO je naručio prvu sezonu serije Watchmen

Službeno je! HBO je nakon zelenog svjetla za pilot, koji je očito zadovoljio naručio prvu sezonu superherojske serije Watchmen.

Poslednja sezona

Poslednja sezona "Game of Thrones" biće prikazana 2019. godine

HBO je službeno potvrdio da poslednja sezona serije "Game of Thrones" neće biti emitovana do 2019. godine.

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Ponovo promjene: Vanredne vijesti dobit će poseban tretman na Facebooku

Facebookova usluga za streamanje Watch nedavno je objavila da stvara posebnu sekciju koja će sadržavati najnovije vijesti iz svijeta.

 

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu

Poludeli Nicolas Cage i Selma Blair u hororu "Mom and Dad"

Netflix je pripremio još jedno odlično filmsko ostvarenje za svoje gledaoce, a ovaj put je reč o hororu "Mom and Dad"