O NAMA

Riječ glavne urednice

Otvorite televiziji vrata Vašeg doma – jednim klikom

Koliko puta ste kupili dnevnu štampu samo zbog sedmičnog pregleda programa i označavali filmove, serije ili dokumentarce koje biste željeli pogledati? Koliko puta ste otvarali teletext kako bi pogledali pregled programa i nervirali se zbog toga što neki kanali nemaju teletext? Koliko puta ste izlizali tipke na Vašem daljinskom upravljaču prebacujući kanale, od prvog do posljednjeg u potrazi za zanimljivim programom? Koliko puta ste zbog silnih dnevnih obaveza zaboravili da je baš večeras na programu Vaša omiljena serija uz koju se volite opustiti?

Ovome je došao kraj. Sada imate nekoga ko će se umjesto Vas pobrinuti da se ove stvari više ne dešavaju. Prvi bh TV portal Teve.ba će od sada brinuti da slobodno vrijeme koje želite provesti uz TV bude kvalitetno iskorišteno.

Omogućavamo Vam da bez gledanja pregleda programa svakog pojedinačnog kanala znate šta se upravo sada emituje na televiziji, paralelno za više kanala. Ukoliko neku TV seriju želite redovno pratiti, sve što Vam treba je odabir opcije „Podsjeti me“, i mi ćemo vas podsjetiti na termin Vaše omiljene serije kako je ne biste propustili.

Zanima Vas paralelan uvid u to ko su kablovski operateri u BiH, šta nude i koje su novosti? Sve to možete naći kod nas.

Šta je satelitska televizija? Koje su njene mogućnosti? Pojmovi kao što su Aspect Ratio, DVB, IPTV, Common Interface (CI), DiSEqC i sl. su samo neki u nizu za koje ne znate objašnjenje i funkciju? Sve odgovore možete naći kod nas!

Zanima Vas nešto iz oblasti digitalne zemaljske, kablovske i satelitske televizije? Slobodno pitajte! Mi smo tu da Vam odgovorimo i da Vaš doživljaj televizije podignemo na jedan viši nivo koji do sada nije postojao u BiH.

Otvorite televiziji vrata Vašeg doma – jednim klikom.