Uslovi korištenja

Dobrodošli!

U nastavku se nalaze pravila i uslovi za korištenje sadržaja na teve.ba. Upoznajte se s pravilima prije početka korištenja stranice kako bismo izbjegli eventualne naknadne nesporazume i posljedice u vezi s tim.

S prvim korištenjem teve.ba, smatra se da ste u cjelosti i u svakom trenutku upoznati s ovim uslovima, da ih u potpunosti razumijete i da ih prihvatate. Ako niste saglasni s njima, molimo da ne pristupate stranici teve.ba i ne koristite njene sadržaje. Za sva pitanja ili nejasnoće vezane za uslove korištenja, molimo da se obratite Redakciji na e-mail adresu info@teve.ba

Sadržaj teve.ba

Teve.ba korisnicima i posjetiocima pruža pristup obilju različitih internetskih servisa i izvora sadržaja koji uključuju širok spektar tema vezanih prvenstveno uz televiziju, film, satelitsku i kablovsku TV, IPTV, DVB-T, HD TV, nove tehnologije, kao i mogućnost postavljanja pitanja vezanih uz teve.ba usluge.

Teve.ba zadržava pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaja i uslova korištenja teve.ba. Molimo da iste povremeno proučite, kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Svako Vaše naknadno korištenje teve.ba predstavlja Vaš pristanak na sve eventualne izmjene.

Prihvatanjem ovih uslova korištenja korisnik se slaže da će teve.ba usluge uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke potrebne zbog redovnog obavještavanja posjetioca/korisnika i normalno funkcionisanje svih usluga i sadržaja teve.ba.

Teve.ba se u potpunosti odriče odgovornosti koja može na bilo koji način nastati iz, ili je vezana za korištenje teve.ba, za bilo koje radnje korisnika/posjetioca upotrebom ili zloupotrebom sadržaja na teve.ba, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetiocu ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s upotrebom ili zloupotrebom korištenja sadržaja teve.ba.